Uvjeti korištenja

Autorska prava

Kro Fish ribogojilišta

Pristupom stranicama KRO FISH j.d.o.o. te svim vizualnim i tekstualnim sadržajima smatra se da su prihvaćeni svi niže navedeni uvjeti i pravila. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve tipove sadržaja, postojeće i naknadne.

Korištenjem bilo kojeg sadržaja i/ili podataka web stranice smatra se da su korisnici upoznati s uvjetima i rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sav sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

KRO FISH j.d.o.o. polaže autorska prava na sav vlastiti sadržaje (postojeći i budući). Pod navedeno ubrajamo vizualne, tekstualne podatke te korišten programski kod i baze podataka za navedenu stranicu. Svako neovlašteno korištenje bilo kojeg sadržaja web stranice, bez prethodne legalne dozvole vlasnika autorskih prava, smatrati će se prekršajem nad autorskim pravima i takav akt će biti predmet tužbe.

KRO FISH j.d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije. U trenutku unošenja informacija iste se smatraju točnima i pouzdanima. Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovoj web stranici postoje jasno definirana autorska prava.

Svaki postojeći i budući sadržaj na navedenoj web stranici koristite na vlastitu odgovornost te se KRO FISH j.d.o.o. ograđuje od bilokakve odgovornosti za bilo kakvu potencijalnu štetu nastalu korištenjem web stranice www.krofish.hr.

Stranica www.krofish.hr može sadržavati podatke, informacije i poveznice na druge web stranice kreirane od strane trećih osoba koje će se, kad je to moguće, kao takve i označavati. KRO FISH j.d.o.o. nema nadzor nad navedenim podacima, informacijama ili drugim web stranicama te se u tu svrhu u potpunosti odriče svake odgovornosti.

KRO FISH j.d.o.o. sadržava pravo zabrane na reprodukciju ili distribuciju dizajna, podloge i teksutalnog sadržaja stranice www.krofish.hr. To se odnosi i na pojedinačne elemente stranice, dizajna logotipa (koji je autorski zaštićen), bez jasnog, legalnog i prethodnog odobrenja KRO FISH j.d.o.o.. Sav sadržaj objavljen na ovoj web stranici smije se koristiti samo za osobne potrebe, uz poštovanje svih navedenih autorskih i vlasničkih prava te prava eventualnih trećih osoba.

KRO FISH j.d.o.o. zadržava puno pravo na eventualne izmjene, dodavanje ili brisanje bilo kojeg sadržaja (postojećeg i/ili budućeg) ili usluge na svojoj web stranici bez obaveze prethodne najave.

Pravila privatnosti

Kako koristimo vaše podatke

Podaci se prikupljaju i potom obrađuju kako bi se moglo odgovoriti na upit koji je postavljen putem kontakt obrasca.

Osobni podaci se dijele samo s osobama koji će pomoću istih odgovoriti na upit. Korištenjem kontakt obrasca, sakupljaju se samo oni osobni podaci koji su upisani u za to predviđena polja. Isti mogu uključivati ime i prezime, e-mail adresu te same podatke sadržane unutar poruke.

Podaci se prikupljaju i potom obrađuju kako bi se moglo postavljati kolačiće pomoću kojih se analizira korištenje stranice zbog poboljšanja sadržaja i korištenja stranice. Podaci prikupljeni na ovaj način su anonimni.

Ovdje se izričito izjavljuje kako se osobni podaci korisnika neće prodavati ili na bilo koji drugi način koristiti, osim gore navedenog, te se neće prenositi trećoj strani bez posebnog odobrenja.

Stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice nad kojima nemamo nikakvu kontrolu.

“Kolačići”

Kako bi ova stranica radila pravilno te kako bi se mogla vršiti stalna unapređenja iste, a u svrhu poboljšavanja iskustva pregledavanja, ova stranica mora na korisničko računalo spremiti malu količinu informacija ili kolačića (engl. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje je moguće pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti možda neće biti dostupne.

Što je kolačić? Kolačić je informacija spremljena na korisničko računalo od strane web stranice koja je posjećena. Kolačići obično spremaju korisničke postavke te postavke za web stranicu kao što su jezik ili adresa. Kasnije, kada se opet otvori istu web stranicu, internetski preglednik šalje kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija, ali te informacije mogu biti spremljene jedino ako korisnik to omogući. Internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im korisnik nije dao i ne mogu pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika. Kolačići ne sadržavaju nikakve osobne podatke odnosno informacije koje bi mogle identificirati korisnika.

Kako onemogućiti kolačiće? Isključivanjem kolačića korisnik odlučuje neće dopustiti pohranjivanje kolačića na računalu. Kolačići se mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama korisničkog internet preglednika.

Ako se kolačići onemoguće, neće se moći koristiti neke mogućnosti same web stranice.

Što su privremeni kolačići? Ovi su kolačići nužni kako bi se omogućilo kretanje po web stranici i uporaba njezinih specifičnih značajki. Bez navedenih kolačića ne mogu se ili se mogu pružiti samo djelomične usluge koje je korisnik zatražio. Privremeni kolačići uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika.

Što su stalni kolačići? Ovaj tip kolačića pamti korisničke odabire. Takvi se podaci potom mogu upotrijebiti kako bi se osiguralo iskustvo koje je prikladnije odabirima korisnika i posjećivanje web stranice koje je prilagođenije korisničkim potrebama i navikama. Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu i nakon zatvaranja internet preglednika.

Koristi li ova web stranica kolačiće?

Da, ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala jednostavnije i bolje korisničko iskustvo.

Pravilnik poslovanja

Saznajte sve o našem načinu poslovanja, kao što su uzgoj i dobavljivost ribe, plaćanje, dostava te garancija kvalitete.

Pravilnik poslovanja