Usluga i podrška

Domaći uzgoj i distribucija riječne ribe

Trudimo se u našem radu doći do što kvalitetnijeg krajnjeg proizovda te održati visoke Europske standarde uzgoja. Podržimo Hrvatsku proizvodnju te zajedno gradimo kvalitetnu gastronomsku mrežu i kulturu riječnog uzgoja. Nudimo kalifornijsku pastrvu visoke kvalitete uz uslugu stručnog savjetovanja.

Ponuda proizvoda

Dostava na vašu adresu

Za vas smo osigurali kvalitetnu i brzu dostavu kalifornijske pastrve na adresu vašeg poslovnog ili ugostiteljskog objekta. Izlazimo vam u susret te sve narudžbe dostavljamo u najkraćem mogućem roku. Nudimo vam fleksibilnost u dostavi, prilagođavamo se vašem poslovanju, potrebama i radnom vremenu.

Ugovori suradnju

Partnerski model business 2 business

Međusobno poslovanje vidimo kao partnerski odnos između distributera i klijenta. Cilj nam je dugogodišnja suradnja i dugoročno zadovoljstvo svih korisnika našeg uzgajališta. Ugovaranjem suradnje pružit ćemo vam kompletnu podršku u nabavi pastrve koje će vašem poslovanju osigurati konzistentnost u kvaliteti.

Kontakt

Područje poslovanja

Splitsko - dalmatinska županija

Djelujemo na području Republike Hrvatske, susjednih zemalja i Europske unije. Svojim klijentima nudimo i dostavu ribu direktno u njihov ugostiteljski objekt. Javite nam se za ugovoranje poslovne suradnje.

O nama

Individualno savjetovanje

Zajedno s vama pronaći ćemo model koje najbolje odgovaraju vašem tipu ugostiteljskog objekta. Stojimo vam na raspolaganju za sve savjete i individualne ponude. Prilagođavamo se vašim potrebama i željama te vam nastojimo ponuditi optimalno rješenje koje će biti u sinergiji s vašim poslovanjem.

Kontakt

Pratite nas

Aktivni smo na društvenim mrežama, potražite nas, te saznajte više o našem poslovanju i proizvodima koje distribuiramo.

Ponuda

kalifornijske pastrve visoke kvalitete Naša ponuda

Zatraži ponudu

kontaktirajte nas i saznajte više o našim prednostima Usluga i podrška