Pravilnik poslovanja

Uzgoj ribe

Garancija kvalitete

Mi smo agilna tvrtka sa sjedištem u Rudi. Djelujemo na području Republike Hrvatske, susjednih zemalja i na području EU. Naš fokus je distribucija kalifornijske pastrve za manje i veće klijente.

Uzgoj kalifornijske pastrve radi se po najvišim svjetskim standardima. Za uzgoj kvalitetne pastrve bitna je čistoća, protok i temperatura vode (zimi min. 7 C/ljeti max. 14 C) te bogatstvo kisika. Protok vode (cca. 6000L/s kroz cijelu godinu) na samom izvoru rijeke Rude, gdje smo smješteni, izuzetno je visok, te time pogoduje rastu i razvoju najkvalitetnije kalifornijske pastrve u regiji.

Naime, veliki protok vode tjera pastrve na konstantno intezivno plivanje koje pojačava tonus mišića, te time daje savršenu čvrstoću mesa i izvrsnu kvalitetu ribe. Zbog velike količine kisika i čistoće vode naše ribe se razvijaju u gotovo savršenim uvjetima. A idealna temperatura vode tokom cijele godine dodatno pogoduje njezinom rastu i razvoju. Naša pastrva se hrani samo pomno odabranom hranom koju smo odabrali konzultirajući se s najboljim veterinarima specijaliziranim za kalifornijsku pastrvu.

Za naglasiti je kako našu mlađ proizvodimo sami od najbolje američke ikre gdje se u našim inkubatorima razvija i intezivno raste pomno praćena od strane profesionalaca. Mrijestimo mlađ tijekom cijele godine, te osim što je koristimo za vlastitu upotrebu, distribuiramo je i drugim uzgajivačima također tijekom cijele godine. Bitno je za napomenuti da prodajemo riblju mlađ od veličine 2g pa naviše kroz cijelu godinu. Malim uzgajivačima može biti značajno to što prodajemo živu ribu veličine 100 i 200g.

Dobavljivost robe

Distribucija pastrve

Proizvodnju i distribuciju svježe ribe i mlađi nudimo tijekom cijele godine po dogovorenim količinama.

Plaćanje robe

Poslovanje

Plaćanje robe virmanom ili gotovinom.

Preuzimanje i dostava ribe

Isporuke

Preuzimanje ribe je moguće obaviti osobno ili uz prethodni dogovor dostavom.

Garancija kvalitete

Naše pastrve

Vrhunska kvaliteta ribe uzgojena u savršenim uvjetima.

Loyalty program

Isplati se poslovati s nama

Za partnere koji potražuju veće količine kreiramo specijalizirane uvjete poslovanja.

Uvjeti korištenja

Pravne informacije, kolačići, pravila privatnosti za korisnike, opći uvjeti.

Uvjeti korištenja