O nama

Naš svijet kalifornijske pastrve proteže se na preko stotinu bazena za mrijest i uzgoj, smještenih uz sam izvor rijeke Rude.

Kro Fish team

Mi smo agilna tvrtka sa sjedištem u Rudi. Djelujemo na području Republike Hrvatske, susjednih zemalja i na području EU. Naš fokus je distribucija kalifornijske pastrve za manje i veće klijente.

Uzgoj kalifornijske pastrve radi se po najvišim svjetskim standardima. Za uzgoj kvalitetne pastrve bitna je čistoća, protok i temperatura vode (zimi min. 7 C/ljeti max. 14 C) te bogatstvo kisika. Protok vode (cca. 6000L/s kroz cijelu godinu) na samom izvoru rijeke Rude gdje smo smješteni, izuzetno je visok, te time pogoduje rastu i razvoju najkvalitetnije kalifornijske pastrve u regiji.

Naime, veliki protok vode tjera pastrve na konstantno intezivno plivanje koje pojačava tonus mišića, te time daje savršenu čvrstoću mesa i izvrsnu kvalitetu ribe. Zbog velike količine kisika i čistoće vode naše ribe se razvijaju u gotovo savršenim uvjetima. A idealna temperatura vode tokom cijele godine dodatno pogoduje njezinom rastu i razvoju. Naša pastrva hrani se samo pomno odabranom premium hranom najboljih svjetskih proizvođača. Hranu smo odabrali konzultirajući se s najboljim veterinarima specijaliziranim za kalifornijsku pastrvu.

Za naglasiti je kako našu mlađ proizvodimo sami od najbolje američke ikre gdje se u našim inkubatorima razvija i intezivno raste pomno praćena od strane profesionalaca. Mrijestimo mlađ tijekom cijele godine, a osim što je koristimo za vlastitu upotrebu, distribuiramo je i drugim uzgajivačima. Bitno je za napomenuti da prodajemo riblju mlađ veličine 2g pa naviše cijelu godinu. Malim uzgajivačima može biti značajno to što prodajemo živu ribu veličine 100 i 200g.

Zašto raditi s nama ?

Naša djelatnost
Visoka protočnost vode rijeke Rude

Visoka protočnost vode rijeke Rude

Izrazito povoljne uvjete za uzgoj te kvalitetu pastrve omogućuje visoka protočnost vode sa samog izvora.

Riba domaće proizvodnje visoke kvalitete

Riba domaće proizvodnje visoke kvalitete

U našem asortimanu nudimo bogat izbor kalifornijske pastrve uzojene prema najvišim Europskim standardima.

Individualizirani pristupi i brzina poslovanja

Individualizirani pristupi i brzina poslovanja

S klijentima gradimo povjerenje, te im nudimo uslugu na najvišoj razini. Cilj u poslovanju nam je dugoročno partnerstvo te zadovoljan kupac.

Dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu

Dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu

Naše bogato iskustvo u ugostiteljstvu i rad s dobavljačima doveo nas je do vlastite proizvodnje kalifornijske pastrve. Stojimo vam na usluzi.

Savjetovanje prilikom nabave ribe

Savjetovanje prilikom nabave ribe

Stojimo vam na raspolaganju za sve savjete vezane uz nabavku ribe te postizanje optimuma u poslovanju vašeg ugostiteljskog ili prodajnog objekta.

Fleksibilnost, učinkovitost i cijena

Fleksibilnost, učinkovitost i cijena

Tu smo kako bismo pružili što bolju uslugu klijentu, prilagođavamo se vama te se trudimo ponuditi kalifornijsku pastrvu po optimalnim nabavnim cijenama.

Naša lokacija

Nalazimo se i djelujemo na području mjesta Ruda nadomak grada Splita i grada Sinja. Sve narudžbe isporučujemo svježe direktno iz ribnjaka Ruda. Našu podršku pružamo svim ugostiteljskim i poslovnim objektima, javite nam se za suradnju, te zajedno ostvarimo kvalitetniju uslugu prema krajnjem korisniku.

Kontakt

Pravilnik poslovanja

Saznajte sve o našem načinu poslovanja, kao što su uzgoj i dobavljivost ribe, plaćanje, dostava te garancija kvalitete.

Pravilnik poslovanja

Ugovori sastanak

Kontaktirajte nas i dolazimo u vaš ugostiteljski ili poslovni objekt u dogovoreno vrijeme. Za sve potencijalne poslovne suradnike organiziramo razgledavanje uzgajališta te degustaciju ribe u našem vlastitom restoranu.

Kontakt

Ugostiteljski objekti
s kojima surađujemo

Naše kolege i suradnici

Para di šoto

Restoran / Hotel

Restoran u sklopu hotela Slavija u centru grada Splita.

Usluga i podrška

otkrijte sto vam sve nudimo u našem aranžmanu Usluga i podrška

Zatraži ponudu

kontaktirajte nas i saznajte više o našim prednostima Zatraži ponudu